teenagers Svijet TINEJĐERA |
|
| Info | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Becky
Broj postova : 84 Location : soba... Registration date : 08.09.2007
| Naslov: Info ned ruj 09, 2007 10:25 am | |
| eto tu pišite svoj info =) | |
| | | Becky
| Naslov: Re: Info ned ruj 09, 2007 10:30 am | |
| IME I PREZIME: Roberta ..... DATUM, GODINA, MJESTO ROĐENJA: 9.9.1995.,Virovitiica HOBIJI: novinarska U SLOBODNO VRIJEME NAJ VIŠE VOLIM: skejtati,gledat tv,visit na kompu,puno pričati... NAJ GODIŠNJE DOBA: Proljeće,pa zima ŠKOLA, RAZRED: O.Š. P.P.,6.b PREDMET: Sat razrednog odjela PROFESOR: .... FREND/ FRENDICA: Ivan/Adry,Mirela,Dora BOJA I ŽIVOTINJA: plava/koala,pas,dupin HRANA I PIĆE: pizza/cedevita,cola i voda KNJIGA: ''Ružni snovi'' i ''Princezini dnevnici'' PISAC: Meg Cabot ČASOPIS: Ok! FILM: ..hm..Krugovi 1 i 2,Plavuša s Harvarda 2,.... SERIJA: ''Puna kuća'', ''One tree hill'',''Bračne vode'' EMISIJA: ''Večernja škol PJEVAČICA: Avril i Rihanna BAND: Green Day,Prljavci,.......... PJEVAČ: ..nemam ga GLUMAC: Chad Michael Murray GLUMICA: Olsenice,Hilary Duff OD POZNATIH BIH VOLJELA UPOZNATI: Avril,Hilary,Rihannu,Chada,Kaka-a... SIMPATIJA:nemam ju | |
| | | Admin Admin
Broj postova : 98 Registration date : 05.09.2007
| Naslov: Re: Info ned ruj 09, 2007 11:41 am | |
| Mislim da info nije važan..ja ga neć ispuniti jer to na forumu nije toliko važno.. ajmo bolje na teme | |
| | | Tanja :-)
Broj postova : 36 Age : 30 Registration date : 07.09.2007
| Naslov: Re: Info ned ruj 09, 2007 1:13 pm | |
| IME:TANJA DATUM, GODINA, MJESTO ROĐENJA:12.10.1994. HOBBY:NIŠ POSEBNO.... U SLOBODNO VRIJEME NAJ VIŠE VOLIM:BITI NA KOMPU,GLEDATI FILMOVE I DRUŽITI SE NAJ GODIŠNJE DOBA:ZIMA(SKIJANJE) ŠKOLA,RAZRED:O.Š.P.P.,7.a PREDMET:MATEMATIKA,TJELESNI,ODMOR... NAJ FREND/FRENDICA:MARIN/ADRIANA BOJA/ŽIVOTINJA:ZELENA,CRNA,PLAVA/PAS,KOALA,PANDA HRANA/PIĆE:LAZANJE/COLA,CEDEVITA KNJIGA:TRENUTAK S TANJOM,PROFESORICA IZ SNOVA... PISAC:SVI SU DONEKLE OK... ČASOPIS:OK,TEEN,STARS... FILM:PEPELJUGA,MEAN GIRLS,J.T.MORA UMRIJETI... SERIJA:TREE HILL,O.C.,PUNA KUĆA... EMISIJA:BIG BROTHER PJEVAČICA:RIHANNA... BAND:NEZNAM- PJAVA:NEZNAM- GLUMAC:CHAD,JESSIE(KUĆA NA PLAŽI),JESSIE(KUĆANICE ILI J.T.MORA UMRIJETI) GLUMICA:HILARY DUFF,LINDSAY LOHAN... OD POZNATIH BI VOLJELA UPOZNATI:RIHANNU,HILARY,GORE NAVEDENE GLUMCE(muške) I VEDRANA ČORLUKU... SIMPA:IMAM JU... | |
| | | crazy1
Broj postova : 27 Age : 30 Location : Svugdje Registration date : 07.09.2007
| Naslov: slazem se ned ruj 09, 2007 6:11 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Mislim da info nije važan..ja ga neć ispuniti jer
to na forumu nije toliko važno.. ajmo bolje na teme slazem se s adminom i morem jos nadodati da ne koristite ove fluorescentne boje nis' se neda precitati | |
| | | crazy1
| Naslov: heh ned ruj 09, 2007 6:14 pm | |
| | |
| | | Ensiferium
Broj postova : 51 Registration date : 07.09.2007
| Naslov: Re: Info ned ruj 09, 2007 7:04 pm | |
| Meni je glupo kad je slika u potpisu..dosta ti je slika u avataru,a kaj će mi?! | |
| | | crazy1
| Naslov: eto ned ruj 09, 2007 8:09 pm | |
| - Ensiferium je napisao/la:
- Meni je glupo kad je slika u potpisu..dosta ti je slika u avataru,a kaj
će mi?! eto meni je bolje dok imam vise slika | |
| | | Admin Admin
Broj postova : 98 Registration date : 05.09.2007
| Naslov: Re: Info ned ruj 09, 2007 8:22 pm | |
| ali više slika otežava otvaranje stranice foruma,ak nisi znal,gospon ________________________________________________________________________ -Kad bih bio životinja bio bih konj! -zašto -kobila mi je uzor | |
| | | Ensiferium
| Naslov: Re: Info pon ruj 10, 2007 11:42 am | |
| A da se odmah vratimo na temu? pa nebi bilo loše... Ime....************** Razred:7.b Volim..sve kaj vole tinejđeri,a osobito glazbu Naj: pjevač:Bruce Dickinson grupa:Iron Maiden,pa ponekad Psihomodo Pop,Hladno pivo.. piće:cedevita Curu:nemam Eto nešto o meni.. | |
| | | Mia
Broj postova : 8 Age : 30 Registration date : 09.09.2007
| Naslov: Re: Info pon ruj 10, 2007 3:07 pm | |
| IME:Mia DATUM, GODINA, MJESTO ROĐENJA:9.3.1994., Varaždin HOBBY:hmmm....druženje s frendovima, ples, pjevanje itd... U SLOBODNO VRIJEME NAJ VIŠE VOLIM:družit se s ekipom, biti na kompu i tak... NAJ GODIŠNJE DOBA:kako kad...ljeto najviše... ŠKOLA,RAZRED:VI.O.Š.Varaždin, 8.a PREDMET:haha, naravno odmor...al kad trebam baš izdvojiti...hm...biologija NAJ FREND/FRENDICA:u ima ih puno, neda mi se nabrajat...a i ne poznate ih BOJA/ŽIVOTINJA:sve boje, sviđaju mi se posebno crvena i ljubičasta; pas HRANA/PIĆE:palačinke;sprite KNJIGA:Harry Potter(neznam koji dio da izdvojim), Miss maturalne zabave... PISAC:J.K.Rowling, R.L.Stine ČASOPIS:OK, Teen FILM:hmmm...Zapravo ljubav SERIJA:Tree Hill, Kućaniceee EMISIJA:paaaa ponekad gledam Big Brother PJEVAČICA:joj neznam... PJEVAČ:Axl Rose, Davor Gobac GRUPA:Guns n' roses, Aerosmith,Zeppelini, Hladno pivo, Parni valjak, Psihomodo Pop PJESMA:hmmm...ima ih puno;Angel, Crazy, Don't cry, Live and let die, November Rain, Mila.... GLUMAC: Hugh Grant, Jonny Deep... GLUMICA:Sandra Bullock, Sophia Bush, Julia Roberts OD POZNATIH BI VOLJELA UPOZNATI:Oprah, Jonnyja Deepa SIMPA:hehe nemam ju... | |
| | | Becky
| Naslov: Re: Info pon ruj 10, 2007 6:36 pm | |
| - Mia je napisao/la:
- IME:Mia
DATUM, GODINA, MJESTO ROĐENJA:9.3.1994., Varaždin HOBBY:hmmm....druženje s frendovima, ples, pjevanje itd... U SLOBODNO VRIJEME NAJ VIŠE VOLIM:družit se s ekipom, biti na kompu i tak... NAJ GODIŠNJE DOBA:kako kad...ljeto najviše... ŠKOLA,RAZRED:VI.O.Š.Varaždin, 8.a PREDMET:haha, naravno odmor...al kad trebam baš izdvojiti...hm...biologija NAJ FREND/FRENDICA:u ima ih puno, neda mi se nabrajat...a i ne poznate ih BOJA/ŽIVOTINJA:sve boje, sviđaju mi se posebno crvena i ljubičasta; pas HRANA/PIĆE:palačinke;sprite KNJIGA:Harry Potter(neznam koji dio da izdvojim), Miss maturalne zabave... PISAC:J.K.Rowling, R.L.Stine ČASOPIS:OK, Teen FILM:hmmm...Zapravo ljubav SERIJA:Tree Hill, Kućaniceee EMISIJA:paaaa ponekad gledam Big Brother PJEVAČICA:joj neznam... PJEVAČ:Axl Rose, Davor Gobac GRUPA:Guns n' roses, Aerosmith,Zeppelini, Hladno pivo, Parni valjak, Psihomodo Pop PJESMA:hmmm...ima ih puno;Angel, Crazy, Don't cry, Live and let die, November Rain, Mila.... GLUMAC: Hugh Grant, Jonny Deep... GLUMICA:Sandra Bullock, Sophia Bush, Julia Roberts OD POZNATIH BI VOLJELA UPOZNATI:Oprah, Jonnyja Deepa SIMPA:hehe nemam ju... očito da ti i admin imate zajedničko mišljenje o glazbi..mislim na gobca e da i ja ponekad gledam bb | |
| | | Ensiferium
| Naslov: Re: Info uto ruj 11, 2007 11:17 am | |
| mislim da stvarno nema veze ko kaj sluša,ali i ja znam kadkad poslušati ga..a ko ga ne voli? ajd recite mi..ja poznam jednog klinca koji je lud za njim...he he,.. tak treb...Gobac je legenda!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Info | |
| |
| | | | Info | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|